Ευχαριστήριο του Άκη Σιδέρη για την παράσταση «Ποιά Ελένη?»

ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ?

Αχ…πάει και αυτό το θεατρικό ταξίδι…με άρωμα Τρωικού πολέμου.

Έφτασε στο τέλος του…

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ-ΑΓΑΠΗ-ΧΑΡΑ είναι τα συναισθήματα που νιωθω αυτή τη στιγμή…

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: Σε όσους ονειρευτήκαμε κάτω από τον ίδιο ουρανό και μοιραστήκαμε τα αστέρια του. Σε όλους τους συνοδοιπόρους…στο όνειρο ! «Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που κάνει ένα όνειρο αδύνατο να επιτευχθεί: ο φόβος της αποτυχίας» (Paulo Coelho) και εγώ με εσάς δεν ένιωσα ποτέ κανένα φόβο !

Σταυρούλα Δασκαλά, Μεταξία Παρίσση, Νικολέτα Κρανιδιώτη, Μαίρη Ρετιτάγκου-Ντέσκα, Γιώργος Δασκαλάκης, Νάντια Πετροχείλου, Στελίνα Ντέσκα, Ανδρέας Μπουγιουκλής, Γιάννης Καλαφάτης, Νικόλας Καλαφάτης, Σταμάτης Βούλγαρης, Ιωάννα Καρακατσάνη, Δήμητρα Μπίκου, Αφροδίτη Παύλου, Νίκη Αποστόλου, Κλέλια Σαράντη, Κάλλια Ντέσκα, Νέλλη Ρίζου, Καίτη Θεοδοσίου, Αριστέα Μπάλλα, Αλέξανδρος Παπανικολάου, Ματίνα Κίτσου, Ευγενία Καζαντζίδη, Ευδοξία Μπισμπινικάκη, Κώστας Αργίτης, Γιάννης Μουστακαρίας, Γιάννης Βούλγαρης, Σοφία Παπαδόπουλου-Μπίκου είστε αυτοί που δίνετε σάρκα και οστά στο όνειρο μου, το κάνετε δικό σας και το προχωράτε. Σας ωφελώ ότι καλό έχει συμβεί !

ΑΓΑΠΗ: Πήραμε και παίρνουμε τόση αγάπη από εσάς που πάντα γεμίζετε ασφυκτικά τους χώρους που παίζουμε…και τις ψυχές μας με θετική ενέργεια.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

ΧΑΡΑ: που δημιουργώ στον τόπο μου και γνώρισα κομβικούς ανθρώπους της ζωή μου. Ένας από αυτούς (μπορώ να το πω πια με σιγουριά) είναι και η Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη ! Όσες συγκρούσεις και αν έχουν υπάρξει στην συνεργασία μας, ότι και να γίνει, θα σε ευχαριστώ που με έφερες στην Ύδρα, στον τόπο μου, και μέσα από τα Εργαστήρια Τέχνης και Λόγου μου δόθηκε «πάτημα» για την δημιουργία του ΠΕΘΥ. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και χαίρομαι που πλέον σε βλέπω ήρεμη και συγκεντρωμένη σε ότι αγαπάς…

Το ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΥΔΡΑΣ ωφελεί μια μικρή παύση στην πολυπραγμοσύνη του…😂😂

Να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του…όπως μόνο αυτός ξέρει.

Σας ευχαριστούμε για όλα και…σας ευγνωμονούνε !!!❤️